Arwen Vaughan

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 57 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Default settings for image outputs #30707
    Arwen Vaughan
    Keymaster

    Yes, it appears the folks that build the underlying PlantUML code decided that the default colors should change. They are not changing randomly, but only once with the latest version of the code. It appears they want the default to be this sort of neutral color and want you to use themes now to get the look you want. You can read more about this here … https://plantuml.com/theme. Just add “!theme spacelab” or “!theme amiga” as the first line in your PlantUml. I hope this helps. I will add a popup “News” screen on PlantText to let people know what is going on and the best way to get the look they want. Cheers.

    in reply to: Certificate expired #30698
    Arwen Vaughan
    Keymaster

    I forgot to mention to you that we switched to our own PlantUML server and it is completely secure and protected with SSL.

    in reply to: Refresh does not work after some time #30697
    Arwen Vaughan
    Keymaster

    Sorry about that. It should be working now. Cheers.

    in reply to: API provided URL does not produce image #30569
    Arwen Vaughan
    Keymaster

    I will look into this as soon as I can. I will let you know as soon as it is fixed.

    in reply to: PlantText Google Docs add-on disabled by Google #30299
    Arwen Vaughan
    Keymaster

    Yes, this is the case right now. I will be addressing this issue in August when I return from holiday. I have given no attention too the add-on since first creating it. Sorry for the inconvenience

    in reply to: Certificate expired #20101
    Arwen Vaughan
    Keymaster

    Sorry, I renewed the let’s encrypt. I will try to automate that on a cron job or something so it doesn’t happen again. Cheers.

    in reply to: Return (repeat) to the same point from two flows. #15803
    Arwen Vaughan
    Keymaster

    Sorry, I never did figure out how to do that either. I think the plantuml.com guys might be able to help better.

    in reply to: TXT version results in Java traceback #15802
    Arwen Vaughan
    Keymaster

    Yeah, the txt option does not always work. I notice hat all the time. This is not a planttext issue though. Planttext just sends the plantuml to the plantuml server. If it errors out with this stuff then it had some issue with the plantuml text or converting it to dito. Sorry, but planttext is just a GUI to plantuml. I do not have anything to do with the plantuml software that generates the images…or in this case errors in java. 🙁

    in reply to: Maintain custom server in gdoc addon and planttext.com #15801
    Arwen Vaughan
    Keymaster

    Wow, great upgrade request. Sorry, I just haven’t had the time to do any development lately. I noticed that the custom server setting is not being maintained in the full website. I will fix that, but no promises on the Addon. I haven’t touched that in years.

    Arwen Vaughan
    Keymaster

    Sorry, the server was hung for some reason. I rebooted it and it came right back up. Sorry for the inconvenience.

    in reply to: Issue when working in chrome #15799
    Arwen Vaughan
    Keymaster

    Hi, this is the developer of planttext. I am sorry for the inconvenience. I am very confused myself. I was not able to trouble shoot the issue while the problem existed because I was at work, but I sat down to figure it out today…and everything was just working. If you still have an issue please tell me what browser and version you are experiencing the problem with. Also, if you can try another browser to see if it works as well. Thanks.

    in reply to: No Image generation #15798
    Arwen Vaughan
    Keymaster

    Hi, this is the developer of planttext. I am sorry for the inconvenience. I am very confused myself. I was not able to trouble shoot the issue while the problem existed because I was at work, but I sat down to figure it out today…and everything was just working. If you still have an issue please tell me what browser and version you are experiencing the problem with. Also, if you can try another browser to see if it works as well. Thanks.

    in reply to: All saved work is gone #10681
    Arwen Vaughan
    Keymaster

    Did you work on a different browser or computer? The documents are now saved in your specific browser’s local storage. If you are on a different computer or browser you will not see them because they are not saved on the planttext server. Just go back to the exact same computer and browser that you were using to create them and they should be there. The only thing that would cause the documents to get deleted is that the cache and local storage were cleared in the browser. Please let me know if you find them!!

    in reply to: Syntax #8778
    Arwen Vaughan
    Keymaster
    in reply to: Save and Load buttons disabled #8777
    Arwen Vaughan
    Keymaster

    Is this still the case? I am back to work on this project. Let me know if you still have this problem.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 57 total)